Prednosti hidromasaže dobro su poznate još iz davnina. Ona jača imunitet, olakšava bolove vezane uz kralježnicu, mišiće, pomaže kod artritisa i glavobolje i što je ključno smanjuje učinke stresa.

Hidromasaža je nešto što si možemo priuštiti odlaskom na bazene ili u spa centre, no u novije vrijeme i u vlastitom domu.

Hidromasažni bazen je savršena investicija u zdravlje i blagostanje, omogućit će vam ispunjeniji i aktivniji život i, ako je suditi po iskustvima onih koji ga koriste, on vrlo brzo postaje glavno mjesto za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima.

Razmišljali smo kupcima TREX kuća pružiti to iskustvo te kao dodatak standardnoj ponudi naših modularnih paketa nudimo ugradnju hidromasažnih bazena njemačkog proizvođača.

Snažne mlaznice i LED svijetla najnovije generacije s niskom potrošnjom električne energije omogućit će vam ne samo hidro, već i kromo terapiju. Nevelikim ulaganjem u kupnju hidromasažnog bazena stvorit ćete u svom domu vlastitu wellness oazu.

Uz TREX kuće nudimo hidromasažne bazene za dvije do tri osobe koji stoje oko 4 tisuće eura plus porez. Mogu se postaviti na dijelu vanjske terase, na otvorenom. Niske temperature nisu problem budući da ti bazeni imaju automatsku pumpu za zaštitu od smrzavanja.

Hidromasažni bazeni vrlo su popularni među turistima koji i na odmoru žele komfor vlastitog doma stoga su naša preporuka svima koji kupuju TREX kuće u svrhu turizma.