Zbog velikog interesa potencijalnih kupaca ali i javnosti općenito, TREX pokazna kuća ponovo otvara svoja vrata u subotu, 6. srpnja 2019.!

U kuću redovito dodajemo novitete pa će, ako ste već bili kod nas u posjeti, to biti najbolja prigoda da ocjenite je li interijer sada dojmljiviji nego li ranije ili jesmo li uspjeli u naumu da za Vas stvorimo životni prostor Vaših snova. Za one koji će prvi puta posjetiti TREX kuću, očekuje Vas najbolja prilika da se upoznate i sa svim novitetima koje nudi #arhiTrextura, kako tim koji stoji iz TREX Systema sa sobom donosi niz iznenađenja i ekskluzivnih ponuda.

Pokazna TREX kuća nalazi se u Pribislavcu kraj Čakovca na prostoru sportskog aerodroma Aerokluba Međimurje koji ujedno za prvi vikend u srpnju najavljuje atraktivan i vrlo dinamičan program tijekom kojeg će, uz ostalo, posjetitelji moći isprobati let avionom, jedrilicom, akrobatskim avionom, uživati u panoramskim letovima diljem regije ili pak se sami iz svih kuteva uvjeriti u kvalitetu TREX kuće, pa time i – iz zraka.

U suradnji s međimurskim pilotima potrudili smo se da od jutra, od 08:00 sati u koliko otvaramo vrata naše kuće, ne nedostaje sadržaja, pa će tako biti dio namijenjen za djecu, za obitelji, bogata gastronomska ponuda, video sadržaji, nagradne igre, posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti i individualne module na putu na montažu, video prezentacije montaža, interaktivne radionice “složi svoju TREX kuću” i niz drugih atrakcija koje će zatvoriti Dan otvorenih vrata oko 19:00 sati, ali i poslužiti kao uvod u večernji spektakl!

Naime od 19:00 sati sve posjetitelje nagrađujemo koncertom jednog i jedinog Alena Slavice, autora poznatih hitova poput “Dao sam ti dušu”, “S tobom našao sam sreću”, zaštitne pjesme TREX Systema “Novi sunčan dan” i drugih. Da, koncert je u potpunosti besplatan!

Svakako pozovite i povedite obitelj, prijatelje, rodbinu i sve koji su trenutno u fazi planiranja vlastitog doma!

Vidimo se 6.7. u Pribislavcu!