Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Uvjeti korištenja

Početna » Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

 

Svi podaci na ovim web stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Podaci na ovim web stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakve daljnje aktivnosti temeljem podataka na ovoj web stranici potrebno je iste provjeriti kod našeg prodajnog referenta.

 

Tremak d.o.o. redovito ažurira podatke i poduzima sve mjere kako bi osigurao točnost podataka na ovim web stranicama. Tremak d.o.o. ne preuzima bilo kakvu odgovornost za točnost, potpunost ili izvornost podataka na ovim web stranicama. Web stranice su takve kakve jesu, bez ikakvih jamstava. Tremak d.o.o. zadržava pravo izmjene podataka na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, a bez prethodne najave.

 

Materijali i svi sadržaji na ovim web trranicama zaštićeni su propisima intelektualnog i industrijskog vlasništva. Dozvoljeno je korištenje materijala i svih sadržaja na ovim web stranicama isključivo u osobne i nekomercijalne potrebe. Materijali i svi sadržaji na ovim web stranicama ne smiju se preuzimati, reproducirati, izmjenjivati, slati niti objavljivati u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja Tremak d.o.o.