Ukoliko vas ono što radite ne veseli i ne dovodi do onoga što želite, radite nešto drugo. Bez odgađanja. Razmislite o svojim prednostima i mogućnostima i krenite sami stvarati svoju sreću.

Imate li imalo poduzetničkog duha i nešto novca zašto ne biste krenuli u avanturu i pokrenuli vlastiti biznis?

TREX stambene module možemo posložiti na način da zadovolje upravo vašu potrebu za poslovnim prostorom i obavljanjem djelatnosti za koju se odlučite.

Oni nisu pogodni samo za kuće za odmor, već njima možete osmisliti prostor za svoj kozmetički ili primjerice frizerski salon. Zbog velikih staklenih stijena koje možemo ugraditi idealan su prostor za foto studije, prodavaonice odjećom, salone vjenčanica. Izvrsna su riješenja za suvenirnice, info punktove Turističkih zajednica, autoškola…

Visina TREX modula je 2,42 m što zadovoljava minimalne tehničke uvjete za obavljanje čitavog sijaseta obrtničkih i srodnih djelatnosti.

TREX moduli su vrhunski izolirani celulozom, opremljeni su električnim podnim grijanjem koje je vrlo ekonomično, a na koje dajemo 15 godina garancije, stolarija koju smo birali je PVC sa troslojnim staklom i 6 komora, i ono što je bitno je estetika objekta koja je vrlo privlačna.

Kupnja TREX stambenih modula i osmišljavanje idealnog poslovnog prostora od njih mudro je poslovno ulaganje.

Pored svih prednosti koje ima TREX ključna je mobilnost pa svoj poslovni prostor u svakom trenutku možete preseliti na neku drugu lokaciju.