Donosimo dobre vijesti! Osim obiteljskih TREX kuća i TREX kuća za odmor našu ponudu obogatili smo odličnim rješenjem za poslovanje – kioscima TREX Market.

TREX Market kiosci osobito su pogodni za beach kafiće, štandove na rivi, štandove na tržnicama, cvjećare, prodaju brze hrane, prodaju pekarskih proizvoda, sladoleda, za prodaju novina, odjeće, obuće, suvenira i drugog.

Zbog svoje modularnosti, brzine isporuke, izvrsne cijene i dizajna TREX Market kiosci odličan su odabir.

Na izbor nudimo dvije vrste TREX Market kioska, jedan dimenzija 6×2,5 metara, a drugi 3×2,5 metara.

Kiosci su zatvoreni zidovima sa tri strane objekta, dok je prednja strana otvorena, a zatvaranje te stijene predviđeno je aluminijskim roletama na elektromotor. Ulaz-izlaz u kiosk predviđen je bočno gdje su postavljena PVC vrata.

Kiosci su izrađeni po principu TREX kuća. Njihova baza je čelična konstrukcija, kiosci su izolirani celulozom, na vanjskim zidovima je postavljena ventilirajuća alubond fasada, dok je unutarnja strana zidova završena gipskartonskim pločama namjenjenim suhoj gradnji.

U kioscima su postavljene elektroinstalacije, izvedena je stropna rasvjeta te dolaze sa klima uređajem koji grije i hladi.

Kao dodatak nudimo nadstrešnicu odnosno tendu, a moguće je i izvođenje sanitarnog čvora.
Neka Vam TREX Market posluži kao moguća inspiracija i riješenje za vašu poslovnu djelatnost.
Prednost TREX Market kioska je u tome što je modularan i u svakom trenutku dogradiv i osim toga mobilan, ako poželite.

TREX Market kiosci svojom estetikom – modernim dizajnom jednostavnih linija i funkcionalnošću uklopit će se u bilo koju sredinu.