Nova turistička sezona kojoj se vesele iznajmljivači, ali i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo, već je na pragu. Međutim to ne znači da više ne stignete naručiti i postaviti svoju TREX kuću za odmor i pridružiti se gospodarskoj utrci koja počinje.

U osobitoj ste prednosti ukoliko imate riješeno pitanje građevinskog zemljišta na koje možete postaviti TREX kuću za odmor ili ste možda već u procesu ishođenja građevinske dozvole po nekom drugom projektu, pa možete zatražiti njene izmjene i dopune.

Ukoliko upremo snage i paralelno poradimo na ostvarenju Vašeg projekta i Vaših želja, uz uvijet korektnog praćenja lokalnih ureda koji izdaju građevinske dozvole do svoje poslovne prilike u turizmu sa TREX kućom za odmor možete doći vrlo brzo, do špice sezone.

TREX kuće su osobito zanimljive iznajmljivačima jer zadovoljavaju visoke standarde kategorizacije objekata u turizmu pa će već ove sezone mnoge od njih krasiti pejsaže našeg primorja. I ne samo našeg već i slovenskog.

U TREX kući za odmor koja ima visoku razinu opremljenosti svojim gostima možete ponuditi konfor doma, a to je uz lokaciju i marketing ključan element koji određuje cijenu najma, Vašu zaradu i u konačnici isplativost ulaganja.

TREX kuću za odmor možete ponuditi tržištu kao kuću s bazenom ili butik apartman i oni će Vam donijeti povrat investicije već za dvije do tri godine.

Naši TREX Market kiosci također će biti u žiži ovogodišnjih turističkih zbivanja jer će mnogim ugostiteljima poslužiti kao dio beach barova u koje će smjestiti svoje točionike. Naši manji TREX market kiosci pak će odlično poslužiti kao prostori za posluživanje sladoleda, suvenirnice i prostori u kojima će prodavači pohraniti pregršt proizvoda koje će nuditi turistima.

Ukoliko ste u potrazi za prostorom koi bi poslužio upravo takvoj svrsi tu smo. Prostor za Vaš poslovni poduhvat spremni smo isporučiti u roku od 30 dana od definiranja narudžbe.

Svima u turizmu nek je uspješna poslovna godina. Uz TREX kuće za odmor i TREX Market kioske bit će još i bolja!