Osluškujući želje i potrebe klijenata projektni odjel tvrtke Tremak d.o.o. iznjedrio je prvu TREX kuću na kat.

TREX 155+ je kuća od 155 metara kvadratnih, projektirana je kao četverosobni stan u dvije etaže.

U prizemlju se dnevni boravak i kuhinja sa prostorom za blagovanje spajaju u jedan, cjeloviti prostor boravljenja veličine 45 metara kvadratnih.

Uz boravišni prostor vezuje se glavna kupaonica za sve stanare i goste te ulazni hodnik. On je od iznimne važnosti ne samo u estetskom smislu i stjecanju prvog dojma o obitelji u koju dolazite, već ima i svoju funkcionalnu ulogu.

U prizemlju se nalazi i stubište koje vodi na kat kuće. Prostor ispod njega može poslužiti kao pohrana, bilo da se radi o vašoj kolekciji vina, odjeće i obuće ili nečeg trećeg. Taj prostor istinski će poslužiti tim više što smo u dijelu modula namjenjenog stepeništu zamislili izlaz u garažu koja se nalazi u prizemlju kuće.

Na katu kuće TREX 155+ nalazi se spavaći trakt – tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu. Tu je i obiteljska kupaonica.

Iznjedrili smo i prijemčljivu inačicu kuće TREX 155+. Iako je kvadraturom jednaka, ona je trosobni stan koji osvaja velikom terasom od 30 metara kvadratnih na katu. Izvrstan je izbor za one koji imaju parcelu s pogledom.

Obje kuće arhitektonski su oblikovane s modernim ravnim krovom te obložene alubond ventilirajućom fasadom koja je izuzetno otporna na atmosferske utjecaje, a dostupna je u raznim bojama iz RAL karte.

Za sve sa duhom modernizma TREX kuće na kat pravi su izbor.