Prilikom projektiranja TREX kuća vodili smo računa o tome da kupcima ponudimo dodatne kvadrate na otvorenom koji će biti prirodan i logičan produžetak kuće i njenog interijera. Zato je terasa sastavni dio svakog ponuđenog modularnog paketa.

Terasa TREX kuća površine je 15 metara kvadratnih što je idealna kvadratura na kojoj možete urediti svoj ljetni dnevni boravak. Naravno, ona može biti i veće površine ukoliko se za to odlučite.

Budući da je TREX kuća modernih, minimalističkih linija, predlažemo i takvu opremu za terasu, makar uz TREX kuću će odlično pristajati i drugi stilovi uređenja budući da je ona upravo poput praznog platna koje valja oslikati. Minimalistički namještaj od drva, aluminija ili jače plastike odlično će se uklopiti, a na terasi je dovoljno mjesta da je opremite i stolom i stolcima za blagovanje, kakvom lijepom žardinjerom, čak i roštiljem.

Terasa je izrađena od kompozitnog drva Decking. Radi se o oblozi koja kombinira reciklirano drvo i visokokvalitetne polimere čime se postiže visoka kakvoća, trajna stabilnost oblika obloge, otpornost na atmosferske uticaje, lako održavanje i odlična estetika.

O rasvjeti terase ne trebate brinuti jer smo i na to mislili, baš kao što smo vodili računa i o zaštiti od sunca i kiše.

Odlučili smo se za dvije varijante natkrivanja terase. Nudimo fiksnu nadstrešnicu koja je izvedena u tehnici i stilu kuće s istim materijalima, što je trajno riješenje. Jednako kvalitetno i dugotrajno riješenje natkrivanja terase je natkrivanje tendom. Tenda se prostire cijelom dužinom i širinom terase, a kada nema potrebe za njom sklanja se u vlastitu kutiju koja se montira na zid TREX kuće.

Ta ravna zglobna tenda se izvlači i sklapa uz pomoć aluminijskih ruku, njeno platno je impregnirano i ne propušta kišu, a odbija sunčevu svjetlost. Konstrukcija tende je čvrsta i podnosi nalete vjetra, a njome se može upravljati ručno ili putem elektromotora, putem aplikacije koju smo razvili.

Vodili smo računa i o privatnosti, ali i sigurnosti pa nudimo mogućnost ograđivanja terase ogradom od kaljenog stakla. Ona ne samo da utječe na sigurnost i privatnost već uvelike doprinosi estetici TREX kuće.