Prvo školsko zvono ne označava samo početak nove školske godine, već je i znak za kraj turističke sezone. Gužve u turističkim odredištima naglo padnu, restorani zatvaraju svoja vrata, turističke manifestacije i drugi sadržaji namjenjeni gostu naglo prestaju. Turistička mjesta koja su dotad živjela punim plućima odjednom postaju pustoš. Sve je to razlog zašto turizam u Hrvatskoj, iako je Hrvatska turistička destinacija s velikim potencijalom, već dugi niz godina vodi borbu s problemom sezonalnosti.

To je nešto na čemu moraju ustrajno raditi udruženim snagama ne samo jedinice lokalne uprave i samouprave, već i turističke zajednice, ugostitelji, iznajmljivači, svi koji od turizma žive.

Ovisno o sredini i njezinim danim potencijalima ovisi razvoj specifičnih oblika turizma poput cikloturizma, ronilačkog turizma, glampinga kojima se sezona može produžiti. Treba računati s gostima kojima metež nije vrhunac turističkog doživljaja, koji žele odsjesti u smještaju koji pruža luksuz i komociju gotovo kao u vlastitom domu.

Vlasnici hrvatskih kampova moraju raditi na boljoj kvaliteti i opremljenosti svojih kampova koji za sada zaostaju za onim u drugim razvijenim europskim zemljama.

U boljoj opremljenosti i boljoj kvaliteti smještaja možemo pomoći mi svojim TREX kućama koje će vašem gostu pružiti komfor i ugođaj doma.

TREX kuće su opremljene vrhunskim uređajima marke Gorenje. Njima je potpuno opremljena i kuhinja i kupaonica.

Kuća ima podno električno grijanje marke Warmup zahvaljujući kojemu kuću možete dati u najam i izvan sezone. Računi za struju pritom vam neće zadavati glavobolje jer je električno podno grijanje suprotno uvriježenom uvjerenju povoljno. Ta prednost osobito dolazi do izražaja u TREX kući koja nosi epitet pametne kuće. To znači da sa grijanjem, kao i svjetlima i roletama možete upravljati putem aplikacije koju smo sami razvili. Kada vaši gosti odu na kakav izlet u okolicu mogu sami na daljinu upravljati grijanjem u kući i uvijek doći na toplo. Bez vaše intervencije.

S TREX kućom moći ćete goste pozvati da odsjednu kod vas i zimi te da istraže ljepote zemlje i običaje u to vrijeme godišta te da stvore nove uspomene primjerice obilazeći biciklom znamenitosti kraja, kušajući lokalne delicije.

Zahvaljujući perilici kojom je opremljena svaka TREX kuća vaši gosti neće morati nositi puno prtljage ni plaćati dodatne usluge te vrste. A vi to možete dobro naplatiti u cijeni smještaja.

Austrijski turizam je odličan primjer prevladavanja problema sezonalnosti. Oni su uspjeli gostima prodati više od snijega pa ljeti postižu veće uspjehe u turizmu nego li zimi. Zašto ne bismo i mi?

Ponudite gostu udobnost doma iznajmljujući TREX kuću, iznajmljujte luksuzni smještaj.

Uz TREX kuću uskoro u našoj ponudi kao dio opreme biti će i jacuzi.

Kako TREX kuća zadovoljava sve najveće tražene standarde u kategorizaciji smještaja moći ćete računati sa gostima kojima potrošnja tijekom odmora nije problem. Takvi gosti ujedno traže mir u svom luksuznom okruženju, a vi im to sa TREX kućom možete ponuditi.