Jednosobne TREX kuće

TREX 30

Dobrodošli u TREX 30! Najjednostavnije i najjeftinije rješenje ako želite započeti s izgradnjom svoje prve nekretnine ili vikend kuće za odmor.

Saznaj više

Dvosobne TREX kuće

TREX Camp

Želite investirati u smještaj za najam u turizmu ili idete korak dalje i planirate otvaranje kampa? Za takvu strategiju odlična prilika je model iz naše ponude TREX Camp.

Saznaj više

TREX Apartment

Svoju prvu nekretninu vidite kao funkcionalnu kuću koja svojim prostorom ne pristaje na kompromise! Brojnim varijacijama proširite si prostor po svom ukusu.

Saznaj više

TREX Family 50+

Ovo bi mogla biti vaša obiteljska kuća po mjeri. Varijacija na TREX 50+ je TREX Family 50+ gdje je istih 50 kvadrata drugačije raspoređeno.

Saznaj više

TREX Family 75+

5 velikih stambenih modula čine maksimalno iskorištenih 75 kvadratnih metara životnog prostora zbog čega je TREX Family 75+ idealna kuća za sve koji žele maksimalnu vrijednost za novac.

Saznaj više

TREX Family 80+

Prostrana, komforna kuća s dovoljno prostora za svakog člana vaše obitelji. Zvuči odlično? TREX Family 80+ je među favoritima naše ponude.

Saznaj više

TREX Family 125+

Ljubitelji kuća na kat dolaze na svoje gradnjom TREX Family 125+. Dobro organiziranih i funkcionalnih 125 kvadrata životnog prostora koji se protežu kroz 2 kata pružiti će Vam i više nego je potrebno.

Saznaj više

TREX Family 142,5+ B

TREX Family 142,5+ sa svojim razvedenim tlocrtnim rješenjem zadovoljiti će sve koji žele odvojiti prostor za druženje od privatnih prostora, dok velika terasa u centralnom dijelu odlično povezuje cijelu kuću.

Saznaj više

Trosobne TREX kuće

TREX Family 90+

Čak 3 spavaće sobe smjestili smo u manje od 100 kvadrata. Ulazni prostor, te hodnik pozicionirani su u središte, pa je na taj način 90 kvadrata stambenog prostora iskorišteno na najbolji mogući način.

Saznaj više

TREX Family 97,5+ A

TREX Family 97,5+ namijenjen je svim ljubiteljima otvorenog, prozračnog i svjetlog stambenog prostora. Ovakav način konfiguracije posebno je primjenjiv na užim i dužim zemljištima.

Saznaj više

TREX Family 120+

Jednostavna konfiguracija 8 modula čini odlično iskorištenih 120 kvadrata životnog prostora koji će zadovoljiti potrebe gotovo svake obitelji.

Saznaj više

TREX Family 165+ A

TREX Family 165+ je razina više od izvedbe TREX Family 125+. Zakoračite korak više i na katu otkrijte puni potencijal prostora.

Saznaj više

Četverosobne TREX kuće

TREX Family 142,5+ A

Naša najveća standardna kuća prizemnica, TREX Family 142,5+ A, dizajnirana je s ciljem da postane udoban dom svakoj većoj obitelji.

Saznaj više