U današnje vrijeme potrebe ljudi za stambenim rješenjima zaista su raznolike. Mladi parovi žele svoje prve nekretnine. Supružnici žele vikendice na nekim lijepim mjestima gdje mogu provesti vikende i praznike. Obitelji žele veće i prostranije domove kada im pristignu novi članovi. Poduzetnici žele investirati u kuće za najam. Umirovljenici žele zamijeniti velike i neekonomične stanove ili kuće manjim kućama koje je jeftinije i lakše održavati. Popis je dug, a kvalitetnih rješenja malo. 

Upravo zato je Tremak razvio koncept modularnih kuća TREX Living System koji za cilj ima olakšati ljudima put do stambenog rješenja, što je više moguće. Brzo i jednostavno konfiguriranje kuća (neki bi rekli baš kao igra kockicama), proizvodnja potpuno opremljenih i namještenih stambenih modula i montaža na licu mjesta koja traje od jednog do maksimalno nekoliko dana samo su neki od razloga zašto je uz TREX gradnja kuće užitak a ne dugotrajan i skup proces. 

No pitanje je može li TREX svojim stambenim modulima zadovoljiti sve ili većinu stambenih potreba? Kratak odgovor je; da. Nešto duži odgovor prezentiramo u nastavku. 

TREX kuće prizemnice

Kuće prizemnice najbrži su i najlakši način za stvaranje vlastitog doma. Idealne su za sve koji ne mogu ili ne žele svakodnevno svladavati stepenice. Odlično se uklapaju na veća zemljišta, okružene dvorištima, vrtovima i voćnjacima. TREX stambenim modulima moguće je izvesti klasične kuće prizemnice s kosim krovom (obično manjeg nagiba) ali i kuće prizemnice s ravnim krovom za sve one koji preferiraju moderniji izgled. Možda i najveća prednost modularne gradnje je mogućnost jednostavnog povećanja ili smanjenja kuće, pa tako TREX kuće prizemnice u svakom trenutku mogu postati veće ili manje, razvedenijeg ili sažetijeg tlocrta, u potpunosti prilagođene Vašim stambenim potrebama.   

TREX kuće katnice

Za sve obitelji koje trebaju dovoljno prostora, a ne raspolažu sa velikim zemljištima tu su TREX kuće katnice. Baš kao igra kockicama, TREX kuće mogu rasti u svim smjerovima. Izgradite natkriveni prostor za parkiranje automobila, dodajte terase ili pak ih prenamjenite u dodatne sobe za goste ili nove članove rastuće obitelji. Uz TREX kuće katnice jedno je sigurno, prostora nikad neće nedostajati.

Male TREX kuće

Šećer uvijek dolazi na kraju, pa smo i ono najslađe ostavili za kraj; male TREX kuće. Samo 2 stambena modula dovoljna su da stvorite udoban i moderan dom. Bilo da se radi o vikend kućici ili apartmanu kojeg dajete u najam, TREX će zadovoljiti sve vaše potrebe.