Prve isporuke TREX kuća polučile su veliko zanimanje javnosti koja prepoznaje naš sustav kao budućnost gradnje.

Mnogima su upravo prve isporuke bile ključne za odluku o kupnji TREX kuće, mnogi žele vidjeti isporučene kuće, razgledati ih, fizički osjetiti prostor i ugrađene materijale, razgovarati sa klijentima koji su poduzeli gotovo pionirski poduhvat kada su se odlučili vjerovati nam i kada su kupili svoj TREX dom.

S nekim našim kupcima koji razumiju tu potrebu drugih da vide, osjete, pitaju za iskustvo uspjeli smo dogovoriti da prime na pokaz svoga doma naše potencijalne klijente.

I bilo je to ugodno iskustvo za sve strane.

Međutim, oni koji su dolazili u oglede isporučenih kuća oduševljeni viđenim pričali su o tome svojim bližnjima, oni pak su dobar glas širili dalje i hvala im na tome, no, iako mi širem auditoriju koji prati našu mrežnu i FB stranicu nismo otkrivali adrese kuća događa se hodočašće zainteresiranih na lokacije gdje smo isporučili kuće klijentima. I to sada više nije ugodno iskustvo za vlasnike TREX kuća.

Mnogi nas traže da otkrijemo točnu lokaciju isporučenih kuća, no mi to ne kanimo učiniti u namjeri da zaštitimo naše klijente. Odlučili smo, s istom namjerom, da ubuduće nećemo povezivati naše kupce s potencijalnim klijentima i molimo za razumijevanje u vezi toga.

Naše isporuke i dalje ćete moći pratiti putem naših komunikacijskih kanala, objavljivat ćemo o tome fotografije, pa čak i videomaterijale, a fizički doživljaj TREX kuće možete imati u Međimurju, u Pribislavcu gdje se nalazi naša pokazna TREX kuća.

U ogled vas možemo primiti tijekom radnog tjedna, ali i subotom prijepodne.

U pokaznoj TREX kući imate priliku vidjeti naše dvije osnovne vrste modula, njihov način spajanja, kvalitetu materijala koje ugrađujemo, materijale koje možete birati…

Dobro nam došli!