Još svega nekoliko dana, do kraja siječnja, možete predati dokumentaciju potrebnu za natječaj kojeg je raspisala Hrvatska turistička zajednica, a kojim OPG-i, pravne osobe i obrtnici i drugi mogu ostvariti njenu financijsku potporu projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima.

HTZ dodjeljuje od 50 do 200 tisuća kuna po korisniku za 50 posto opravdanih troškova provedbe projekta nastalih u 2018. godini.

Sredstva možete dobiti za ulaganje u infrastrukturu i opremu odmorišta, bike i bed smještaj u svrhu razvoja cikloturizma. Također i za podizanje kvalitete smještajne ponude – izgradnju novih smještajnih kapaciteta – turističke apartmane, izgradnju kampova, kamp naselja i drugog.

Pred raspisivanjem je i natječaj iz podmjere 6.2. Programa ruralnog razvoja 2014. – 2020. za dodjelu bespovratnih sredstava za pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti na OPG-u.

U okviru ovog natječaja dodjeljivat će se potpora u iznosu od 50.000 eura u sto postotnom iznosu ulaganja među ostalim i za razvoj seoskog turizma u ruralnom području. Pomagat će se građenje i opremanje objakata za pružanje turističkih usluga.

Ovo su izvrsne vijesti za sve one koji žele unaprijediti svoj posao.

Ovo je ujedno i izvrsna prilika da svoj OPG opremite jednom od naših izuzetno kvalitetnih i komfornih TREX kuća koje će i te kako doprinijeti uspješnosti vašeg poslovanja. U ponudi imamo nekoliko zanimljivih modularnih paketa poput primjerice TREX Camp, TREX Apartment.

Za dodatne informacije obratite nam se na broj 040 863 – 924 ili mail info@trex-systems.com.