Uvjeti korištenja

Svi podaci na ovim web stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Podaci na ovim web stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakve daljnje aktivnosti temeljem podataka na ovoj web stranici potrebno je iste provjeriti kod našeg prodajnog referenta.

Tremak d.o.o. redovito ažurira podatke i poduzima sve mjere kako bi osigurao točnost podataka na ovim web stranicama. Tremak d.o.o. ne preuzima bilo kakvu odgovornost za netočnost ili nepotpunost podataka na ovim web stranicama. Web stranice su takve kakve jesu, bez ikakvih jamstava. Tremak d.o.o. zadržava pravo izmjene podataka na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, a bez prethodne najave.

Materijali i svi sadržaji na ovim web stranicama zaštićeni su propisima intelektualnog i industrijskog vlasništva. Dozvoljeno je korištenje materijala i svih sadržaja na ovim web stranicama isključivo u osobne i nekomercijalne potrebe. Materijali i svi sadržaji na ovim web stranicama ne smiju se preuzimati, reproducirati, izmjenjivati, slati niti objavljivati u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja Tremak d.o.o.

Tremak d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojim web stranicama, osobito one koje se odnose na tehničke karakteristike, opremu predstavljenih modela i cijene, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice.

Informacije dostupne na web stranicama ne mogu se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Tremak d.o.o. se ni u kom slučaju ne može smatrati odgovornim za neostvarivanje korisnikovih očekivanja u svezi s tim.