Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Trex kuće na kat

Početna » Blog » Trex kuće na kat

Trex kuće na kat

Osluškujući želje i potrebe klijenata projektni odjel tvrtke Tremak d.o.o. iznjedrio je prvu Trex kuću na kat.

Trex 155+ je kuća od 155 metara kvadratnih, projektirana je kao četverosobni stan u dvije etaže.

U prizemlju se dnevni boravak i kuhinja sa prostorom za blagovanje spajaju u jedan, cjeloviti prostor boravljenja veličine 45 metara kvadratnih.

Uz boravišni prostor vezuje se glavna kupaonica za sve stanare i goste te ulazni hodnik. On je od iznimne važnosti ne samo u estetskom smislu i stjecanju prvog dojma o obitelji u koju dolazite, već ima i svoju funkcionalnu ulogu.

U prizemlju se nalazi i stubište koje vodi na kat kuće. Prostor ispod njega može poslužiti kao pohrana, bilo da se radi o vašoj kolekciji vina, odjeće i obuće ili nečeg trećeg. Taj prostor istinski će poslužiti tim više što smo u dijelu modula namjenjenog stepeništu zamislili izlaz u garažu koja se nalazi u prizemlju kuće.

Na katu kuće Trex 155+ nalazi se spavaći trakt – tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu. Tu je i obiteljska kupaonica.

Iznjedrili smo i prijemčljivu inačicu kuće Trex 155+. Iako je kvadraturom jednaka, ona je trosobni stan koji osvaja velikom terasom od 30 metara kvadratnih na katu. Izvrstan je izbor za one koji imaju parcelu s pogledom.

Obje kuće arhitektonski su oblikovane s modernim ravnim krovom te obložene alubond ventilirajućom fasadom koja je izuzetno otporna na atmosferske utjecaje, a dostupna je u raznim bojama iz RAL karte.

Za sve sa duhom modernizma Trex kuće na kat pravi su izbor.

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.