Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Trex kuća je stabilna i mehanički otporna

Početna » Blog » Trex kuća je stabilna i mehanički otporna

Trex kuća je stabilna i mehanički otporna

Konstrukcijska rješenja Trex kuće i njena težina od 7 tona pa na više opravdavaju naše tvrdnje da je svaka naša kuća mehanički otporna i stabilna. To ujedno znači da je otporna na jake vjetrove, pa i buru. Izloženi model kuće Trex 30 namjerno je postavljen na lokaciju gdje je stalno izložen jakim vjetrovima. I tako provedena promatranja potvrdila su stabilnost i mehaničku otpornost naše kuće.

Kuća ima jednako snažno krovište. Iako se naizgled čini da Trex kuća ima ravni krov to ne stoji. Krov je dvostrešan, blago nakošen sa padom od 2 stupnja. Pokriven je pertlovanim limom i izrađen da izdrži težinu od 250 kg/m2.

Upravo zato Trex kuću možete postaviti i u krajevima sa obilnijim snježnim padalinama.

Oluci postavljeni u uglovima Trex kuće, a skriveni vrhunskom Alubond fasadom ne narušavaju estetiku kuće, a obavljaju važnu funkciju odvodnje oborinskih voda.

Trex kuća je prikladno riješenje ne samo za kontinentalni dio zemlje, već i mediteran.

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.