Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Što je modularna gradnja i po čemu se razlikuje od ostalih oblika gradnje?

Početna » Blog » Što je modularna gradnja i po čemu se razlikuje od ostalih oblika gradnje?

Što je modularna gradnja i po čemu se razlikuje od ostalih oblika gradnje?

Jedna od mnogobrojnih prednosti Trex Systema je što obuhvaća optimalno iskorišten prostor, isplaniran do posljednjeg milimetra, zahvaljujući modularnim zidovima koji se jednostavno demontiraju i montiraju na željeno mjesto.

Modularna gradnja nov je i još uvijek nepoznati oblik gradnje, stoga Trex želi svojim kupcima približiti ovaj po njih najefikasniji, najbrži i najkompaktniji način gradnje doma.

Standardizirano dodavanje modula za proširenje te mobilni temelji koje koristimo omogućavaju raspored prostorija po želji i nakon useljenja te preseljenje na drugu lokaciju u svakom trenutku. Da, preseljenje! Zamislite da danas na svom zemljištu postavite Trex module i u svom novom domu uživate nekoliko godina. Proširenjem obitelji odlučite napraviti novi razmještaj modula po zemljištvu ili pak dodati novi modul. Nema problema, Trex ekipa izlazi na teren i to Vam omogućuje u rekordnom roku. Možda odlučite jedan modul preseliti i u svoje omiljeno mjesto za odmor – i tu je naša ekipa da Vam usliša i tu želju.

Modularnost TREX kuće

Trex kuća je najefikasniji životni prostor koji nam pruža fleksibilnost zauvijek. Zahvaljujući potpunoj modularnosti i mobilnosti Trex kuća može, prema trenutnoj potrebi i mogućnostima, biti površine od 30m2 pa do veličine onoliko koliko imate zemljišnog prostora. Dakle, mogućnosti su nebrojene!

Brzina montaže i mogućnost dodavanja i oduzimanja modula

Dodavanjem i oduzimanjem modula moguća je svaka željena površina Trex Systema i upravo je to uz idividualni raspored prostorija ono što nas izdvaja od drugih!

Modularni zidovi omogućuju optimalno iskorišten prostor i nakon useljenja, a standardizirani moduli na mobilnim temeljima jednostavno se spajaju.

Trex kuća je montažna i modularna – u čemu su sličnosti ili razlike i zašto se često miješaju ta dva pojma? Montažna znači da je izvedena iz elemenata izrađenih u kontroliranim tvorničkim uvjetima te se prema željama kupca montira u rekordnom roku. Modularnost Trex Systema pak obuhvaća svako oduzimanje, dodavanje i selidbu modula, čime kuća zaista raste i razvija se s Vama i Vašom obitelji!

Zatražite svoju ponudu za modularnu kuću

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.