Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Saznajte sve na Danu otvorenih vrata

Početna » Blog » Saznajte sve na Danu otvorenih vrata

Saznajte sve na Danu otvorenih vrata

Pokazna Trex kuća nalazi se u Pribislavcu na prostoru aerodroma Aerokluba Međimurje koji za 9. i 10. lipnja najavljuje atraktivan i vrlo dinamičan Airshow tijekom kojeg će, uz ostalo, posjetitelji moći pratiti vratolomije svjetski poznatih pilota i nastupe akrobatskih grupa iz Engleske, Latvije, Austrije i naših pilota iz Krila Oluje.

Jedinstvenu priliku da svjedočimo vratolomijama svjetski poznatih pilota iskoristit ćemo i sami.

Trex pokazna kuća otvorit će svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima Airshowa, ali i svima vama koji 10. lipnja želite pogledati naš sjajni proizvod u posebnom okruženju.

Bit će to prigoda da testiramo našu Trex kuću izloženu buci borbenih mlažnjaka.

Kuću smo nedavno preuredili prema željama kupaca pa će, ako ste već bili kod nas u posjeti, to biti prigoda da ocjenite je li interijer sada dojmljiviji nego li ranije.

Također pripremamo video prezentaciju o našoj prvoj isporučenoj kući u Sloveniju.

Naši gosti bit će njeni vlasnici od kojih ćete u izravnoj komunikaciji moći doznati kako je tekao cijeli proces od ideje da Trex kuća postane njihov dom do njene realizacije.

Vidimo se 10. lipnja u Pribislavcu!

Svoj dolazak možete nam najaviti mailom na info@trex-systems.com.

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.