Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Poklanjamo policu osiguranja

Početna » Blog » Poklanjamo policu osiguranja

Poklanjamo policu osiguranja

Kupnja kuće velika je životna investicija i pozamašan trošak stoga smo kupcima Trex kuća odlučili izaći ususret poklanjajući im policu osiguranja koja će prvih godinu dana štititi njihovo najveće ulaganje.

Bilo bi neozbiljno i ako hoćete neodgovorno neosigurati imovinu i prepustiti je slučaju.

Kupcima Trex kuće poklanjamo policu osiguranja u slučaju požara, oluja, tuče, udara groma, posrednog udara groma, udara motornog vozila, poplava, bujica i visokih voda, vandalizma, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, provalnih krađa i razbojstava, loma stakla, potresa…

Jedna takva polica osiguranja zato je mudro ulaganje.

Imajući policu osiguranja nećete se dovesti u nepriliku i nove troškove dogodili se kakav nepredviđeni trošak na kući. A takvi se suprotno razmišljanjima događaju nama, a ne susjedima.

Osim toga naglašavamo da bez police osiguranja ne možete ostvariti garancije koje vezujemo uz kuću. Također da bi one vrijedile potrebno je jednom godišnje obaviti tzv. tehnički pregled kuće. Obavljaju ga naše stručne službe.

Uz ovakvu brigu za kuću računajte sa 30 godina garancije na konstrukciju, 15 godina garancije na podno grijanje i 5 godina garancije na kućanske aparate kojima opremamo kuću.

U slučaju nastanka i prijave štete tijekom trajanja osiguranja kuće svu komunikaciju sa osiguranjem za Vas mi riješavamo.

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.