Telefon 0800 9158 E-mail info@trex-systems.com

Preuzmi katalog

Interijer Trex kuće

Početna » Blog » Interijer Trex kuće

Interijer Trex kuće

Interijer Trex kuće zamislili smo kao prazno platno koje će investitori oslikati u skladu sa svojim ukusom i potrebama. Zato smo zidove kuće obukli u gips ploče obojene u temeljnu bijelu boju koja čini svaku površinu prostranijom i većom. Ovisno o stilu na zidove možete lijepiti ponovno trendi tapete, materijale koji imitiraju drvo ili kamen, a možete se tek poigrati bojama i tako unijeti velike promjene u prostor.

Podove u Trex kućama izvodimo sa završnim slojem luksuznih vinil podloga širokog izbora uzoraka u imitaciji izgleda drveta. Postavljanje takvih obloga je brzo i jednostavno i pravi su izbor za moderne domove. Iskustvo je pokazalo da su vinilne podloge izuzetno izdržljive i otporne i ne zahtjevaju osobitu njegu, a sve su češći izbor dizajnera u uređenju interijera. Ovi su podovi kompaktna, lijepa i udobna osnova za dom.

U Trex kuće nastojali smo dovesti obilje prirodne svjetlosti i zato smo u prostoru dnevnog boravka postavili velike staklene stijene, u prostoru kuhinje postavili smo panoramski prozor koji će poticajno djelovati na svaku kuharicu dok sprema obrok obitelji ili gostima. Tako smo uspjeli dobiti prekrasnu vedru auru i dopadljiv izgled Trex interijera.

Budući da pored kuća većih kvadratura nudimo i one manjih kao što je Trex 30 pomno smo vodili računa o pametnom prostornom planiranju, pa smo iznjedrili funkcionalan namještaj i druga kreativna rješenja.

Poštovani, obavještavamo Vas kako TREX Living System nema otvorenu suradnju sa prodajnim agentima izvan tvrtke, te Vas pozivamo na dodatan oprez i molimo da komunikaciju s nama uspostavite koristeći isključivo opcije i podatke na ovoj web stranici.